Your address will show here +12 34 56 78
Evenementen Hof ter Vliet


 

Diverse gelegenheden

Hof ter Vliet is geschikt voor een ruime waaier aan evenementen en feestgelegenheden.

Onze feestaccommodaties zijn flexibel inzetbaar en bovendien heeft u de volledige vrijheid in de keuze van een gepaste traiteur.

Daarnaast kan u de accommodatie ook volledig alleen gebruiken. Er zullen dus geen andere evenementen plaatsvinden op dat moment.

Huwelijks- en verjaardagsfeesten zijn niet mogelijk bij Hof ter Vliet!
Babyborrel zaal

Een spetterende babyborrel organiseren in feestzaal Hof ter Vliet? U kan zelf versieringen voorzien en bent vrij in uw keuze van traiteur. U kan ook kiezen voor een ontbijt of brunch. Wij verzorgen uw babyborrel tot in de details. Bij goed weer kan ook het terras gebruikt worden.
  • Text Hover
Familiefeest zaal

Voor uw familiefeest bent u op het juiste adres bij Hof ter Vliet. In onze ruime zaal kan u feesten met uw familie en vrienden. Er zijn receptietafels ter beschikking. Bij goed weer kan ook het terras gebruikt worden.
  • Text Hover
Jubileum feestzaal

Uw speciale dag opnieuw beleven in een feestelijk kader met uw familie, vrienden en kennissen. U bent volledig vrij in uw keuze van traiteur. Feestzaal Hof ter Vliet zorgt voor uitwerking van uw jubileum. Bij goed weer kan ook het terras gebruikt worden.

  • Text Hover
Communiefeest zaal

Maak van het communifeest van uw zoon of dochter een onvergetelijk moment met familie, vrienden en kennissen. Uw communiefeest kan naar wens met hapjes en drank of een volledige maaltijd. U kan ook kiezen voor een bbq. Bij goed weer kan ook het terras worden gebruikt.
  • Text Hover
Zaal voor diverse gelegenheden

Feestzaal Hof ter Vliet is flexibel inzetbaar voor diverse feestgelegenheden zoals pensioenen, etcetera. U kan ook kiezen voor een ontbijt of brunch. Bij goed weer kan het terras gebruikt worden. Daarnaast beschikken we over een ruime, eigen parking voor 90 wagens. 
  • Text Hover
Dranken

Hof ter Vliet verzorgt de dranken van uw evenement tot in de puntjes.

Kies uw traiteur

Hof ter Vliet laat u vrij in uw keuze van traiteur. Wij verzorgen de dranken en de bediening.