Your address will show here +12 34 56 78
Evenementen Hof ter Vliet


 

Voor elke gelegenheid

Hof ter Vliet is geschikt voor een ruime waaier aan evenementen en feestgelegenheden.

Babyborrel zaal

Een spetterende babyborrel organiseren in feestzaal Hof ter Vliet? U kan zelf versieringen voorzien en bent vrij in uw keuze van traiteur. Wij verzorgen uw babyborrel tot in de details. Bij goed weer kan ook het terras gebruikt worden.

  • Text Hover
Familiefeest zaal


Voor uw familiefeest bent u op het juiste adres bij Hof ter Vliet. In onze ruime zaal kunnen kan u feesten met uw familie en vrienden. Er is een audiovisuele installatie voorhanden, zodat presentaties en kwissen mogelijk zijn. Bij goed weer kan ook het terras gebruikt worden.

  • Text Hover
Jubileum feestzaal

Uw speciale dag opnieuw beleven in een feestelijk kader met uw familie, vrienden en kennissen. U bent volledig vrij in uw keuze van traiteur. Feestzaal Hof ter Vliet zorgt voor uitwerking van uw jubileum. Bij goed weer kan ook het terras gebruikt worden.

  • Text Hover
Communiefeest zaal


Maak van het communifeest van uw zoon of dochter een onvergetelijk moment met familie, vrienden en kennissen. Uw communiefeest kan naar wens met hapjes en drank of een volledige maaltijd. Bij goed weer kan ook het terras worden gebruikt.

  • Text Hover
Zaal voor diverse gelegenheden


Feestzaal Hof ter Vliet is flexibel inzetbaar voor diverse feestgelegenheden zoals verjaardagen, pensioenen, etcetera. Bij goed weer kan het terras gebruikt worden. Daarnaast beschikken we over een ruime, eigen parking voor 90 wagens. 

  • Text Hover
Dranken

Hof ter Vliet verzorgt de dranken van uw evenement tot in de puntjes.

Kies uw traiteur

Hof ter Vliet laat u vrij in uw keuze van traiteur. Wij verzorgen de dranken en de bediening.